RST Blogg

Camping Og Utendørsaktiviteter

Tips Og Triks For Bedre Campingopplevelser

3 min read

Camping begynner å bli mer populært fordi det er mange reality-baserte TV-programmer sentrert ute. Fortsett å lese for å finne ut mer om hvordan du får en hyggelig opplevelse som familien din vil huske i årevis.

Et godt flerbruksverktøy må være en del av campingutstyret. Det er to typer å ta med. Først er sag/hammer/øks 3-i-1 verktøy som skal brukes til ved og andre gjøremål. Det andre er standard flerbruksverktøy med en rekke verktøy på det som en boksåpner, pinsett, saks og en kniv.

Før du drar ut på din etterlengtede campingtur, må du sørge for at området du planlegger å campere ikke krever campingtillatelse. Hvis du tilfeldigvis slår leir på et sted som krever en, og du ikke fikk en, kan du stå overfor en ganske heftig billett eller bot fra en lokal skogvokter.

Når du planlegger et campingeventyr, må du pakke de passende klærne for turen. Sjekk værmeldingen og ta med klærne du trenger på turen. Hvis det kommer til å bli kaldt, må du kontrollere at du har passende strøk, hansker og sko. Husk å pakke en regnponcho uansett hva værmeldingen forutsier.

Hvis du camping med barn, kan du prøve en “jungelfrokost”. Ta med små kornblandinger, saftdrikker og frukt, og ha dem bundet høyt oppe i trærne. Når barna våkner, kan du be dem om å «jakte» til frokost. Dette gjør en interessant avledning for dem under turen.

Når du går på camping, må du huske på noen andre aktiviteter enn bare… “camping”. Campingopplevelsen er beriket med fotturer, svømming, utforskning og sånt. Sørg for å delta i noen av disse andre aktivitetene, slik at du får den fulleste campingopplevelsen du noen gang har hatt.

Hell ut vann som har samlet seg i fryseren hver dag. Du vil gjøre dette for å forhindre at isen inni smelter i vannet. Det er også en god idé fordi eventuelle forurensninger som har kommet i vannet fra matvarer du har i, kan helles av.

Hvis du har spesielle drinker du liker, ta dem med deg på camping. Det er lett å glemme ting som grønn te, varm kakao eller din spesielle blanding av kaffe. Du kan til og med ta vin hvis det er et romantisk campingeventyr. Bare ikke glem å pakke en korketrekker.

Mange mennesker blir avskrekket fra å campe fordi de må sove på bakken, men du trenger ikke å være ubehagelig når du går på camping. Kom innom det lokale apoteket og kjøp noen billige bassengflåter. Disse er langt mer behagelige enn bakken å sove på, og holder deg også høy og tørr.

Som du nå må innse, er det mange variabler du bør vurdere når du planlegger en campingtur. Imidlertid er du nå sannsynligvis godt forberedt på å håndtere de enkle situasjonene som dukker opp. Takket være denne informasjonen kan du lene deg tilbake og slappe av litt mer mens du er på campingtur!

Planlegg Ditt Neste Campingeventyr