RST Blogg

Camping Og Utendørsaktiviteter

Lær Å Slå Leir På Riktig Måte Med Disse Tipsene

3 min read

Camping er en sjanse til å koble til naturen igjen og nyte det flotte utendørs. Noen mennesker kan imidlertid bli stresset av ideen om å være i skogen om natten, eller til og med tanken på å sove i noe annet enn en bygning. For å roe frykten til dine medcampere og ha en forberedt tur som er fantastisk for alle, fortsett å lese.

Selv om det ikke er en vesentlig del av campingutstyret i ditt land, er en machete noe du kan vurdere å pakke avhengig av hvor du skal. Det er et veldig allsidig verktøy i villmarken. Du kan klippe en sti, hacke bambus og vinstokker for ly, kutte kokosnøtter for vann, hogge ved og til og med bruke den som beskyttelse mot ville dyr.

Hvis du reiser med barn, gi dem muligheten til å hjelpe deg når du kommer til campingplassen. De kan bære utstyr, støtte deg når du setter opp teltet og se etter ved. Ikke bare vil det holde dem opptatt og ute av trøbbel, det vil også være morsomt for dem.

Når du pakker opp campingplassen din for å dra hjem, la du igjen noen tømmerstokker og litt tenning for den neste campinggruppen som kommer. Hvis du noen gang har kommet til nettstedet ditt etter mørkets frembrudd, vet du hvor vanskelig det kan være å finne ved! Det er en veldig fin pay-it-forward-gest som sannsynligvis vil hjelpe mer enn du kan forestille deg.

Hvis du har kjøpt et helt nytt telt som forberedelse til campingturen, må du sette det opp hjemme først før du bruker det til camping. Dette vil tillate deg å få den opplevelsen som trengs for å reise teltet ditt. Det kan også redusere frustrasjonen noen føler når de skal sette opp et telt for første gang.

Hvis du vil forhindre myggstikk, men vil unngå å bruke sterke kjemikalier, kan du bruke et appelsinskall i stedet. Gni appelsinskallet over utsatte områder av huden, for eksempel nakke, armer, ansikt og ben for å naturlig avvise mygg. Appelsinskallene vil ikke bare føles bedre på huden din enn tradisjonelle frastøtende kjemikalier, men de vil også lukte bedre!

Vær forberedt på kaldere vær enn forventet når du velger en sovepose å ta med på campingturen. Velg alltid en sovepose med et temperaturområde like under det du forventer, selv om sommeren. Soveposer laget av syntetiske fibre vil også tørke ut raskere hvis det regner uventet, men soveposer av naturlig fiber blir lettere å bære.

Pakk ekstra lommelykter og batterier. Det kan bli ganske mørkt om natten, vekk fra alle bylysene. En lyskilde er veldig viktig. Ta med noen ekstra lommelykter for sikkerhets skyld. Pass på at du også pakker ekstra batterier. En lyskilde er noe du ikke vil finne deg selv uten.

Noen medlemmer av campingfesten din er kanskje ikke begeistret for å være ute i det fri. Andre føler kanskje ikke at du har pakket alt du trenger, og alle trenger underholdning. Denne artikkelen har gitt deg en rekke ideer du kan bruke for å sikre at campingturen din blir en suksess.

Planlegg Ditt Neste Campingeventyr