RST Blogg

Camping Og Utendørsaktiviteter

Camping: Hvordan Gjøre Det Vellykket

3 min read

Camping er en flott aktivitet, men ikke alle ser det på denne måten. Det er noen stigmas forbundet med camping, slik som potensielle farer at naturen kan bringe. Det er ikke nødvendig å være redd for camping, så lenge du har nok kunnskap. Den følgende artikkelen inneholder nyttige camping råd.

Spesielt, hvis du har barn, må du vurdere hva du skal gjøre hvis du har dårlig vær en dag. Samle sammen noen forsyninger for å ha på hånden i tilfelle du trenger å bo i teltet. Ta med et brettspill, spille doh og kunst forsyninger. Ikke la familiemedlemmer berøre disse elementene før det regner, slik at de ikke mister sin appell.

Når du planlegger en camping eventyr, sørg for at du pakke de riktige klærne for turen. Sjekk værmeldingen og ta med klær som vil være nødvendig på turen. Hvis det kommer til å bli kaldt, sørg for at du har riktig strøk, hansker og sko. Husk også å pakke en regn poncho uansett hva værvarselet forutsier.

Sørg for at du planlegger ruten før turen. Se for å se om det er noen spesielle steder som du kan stoppe på underveis. Det vil gjøre stasjonen mye morsommere, og du kan ha mye moro i prosessen. Gitt, må du kanskje komme til reisemålet raskt, men hvis du har tid, tar den naturskjønne ruten er verdt det.

Når du samler tre til et leirbål, fokuser på tre forskjellige størrelser: fingerstørrelsesveden, som vil ta fyr med en gang, det armstørrelsesvedet som vil holde det gående, og det benstørrelsesvedet som lar deg holde brannen i gang i lang tid. Å få forskjellige størrelser av tre hjelper deg å starte brannen og holde den i gang.

Ikke dump noen form for matavfall på bakken. Dette er en fin måte å tiltrekke uønskede bugs og dyr. Den beste måten å kvitte seg med overflødig matavfall er å dumpe alt sammen i branngropen. Det er heller ikke en god idé å begrave dem.

Hvis du har et lite barn med deg, gjør regnestykket på forhånd med hensyn til hvor mye babymat eller formel de vil trenge. Kontroller at du har forsyninger for dem som vil vare hele lengden på turen. Det er ingen garantier for at en butikk i nærheten av din campingplass vil ha disse elementene eller vil ha den typen elementer du ønsker.

En sveitsisk army knife er et verktøy som ingen bobil bør være uten når camping. En sveitsisk army knife inneholder mange nyttige verktøy, inkludert en skrutrekker, et par pinsett, en skrutrekker samt en kniv. Dette geniale verktøyet vil komme til nytte mange ganger under campingturen.

Etter å ha lest camping råd i denne artikkelen, bør ingen se camping i et negativt lys. Camping bør sees for den fantastiske aktiviteten at det er, ikke som en potensiell fare. Hvis du husker hva du har lest her, bør du være i stand til leiren trygt uten problemer.